fbpx
התחבר בקליק

האינסטגרם שלנו

ספירולינה מאכל על לספורטאים

מה היא ספירולינה ולמה היא נכללת ברשימת מאכלי העל לספורטאים ?
ספירולינה היא אצה כחולה-ירוקה מיקרוסקופית חד-תאית השייכת למשפחת הכחוליות, גדלה במים מתוקים ומלוחים בבריכות לגידול מיוחד בארץ ובעולם.
העצה ידועה כמקור תזונתי עשיר לבני האדם בזכות זה שהיא עשירה בויטמינים, מינרלים, נוגדי חימצון וחלבון.

מאכל על לספורטאים

כמו שנרשם הנ"ל ספירולנה מקור תזונתי עשיר, יש בה:

  • מעל חמישים אחוז חלבון שלם.
  • מגוון שלם של חומצות אמינו.
  • מינרלים: ברזל, סידן, אשלגן ומגנזיום.
  • ויטמינים: E, K, B
  • חומצות שומן מסוג אומגה 3 ואומגה 6.

הוספת ספירולנה לתפריט

הטעם של הספירולינה אינו משמעותי, אם חשוב לכם לשמור על הערכים התזונתיים שלה עדיף לקנות עצה טרייה ולא יבשה או קפואה. את הספירולינה אפשר להוסיף לשייקים, לסלטים, ליוגורט וכל מאכל שעולה במחשבותיכם.  

כמה מומלץ לצרוך ביום?   

ישנם הוראות יצרן שחשוב לקרוא כך תדעו את המינון הנכון בנוסף בגלל נוכחות של ויטמין K בספירולינה לאנשים הנוטלים תרופות מדללות דם מומלץ להימנע או להיוועץ ברופא.

חן חאליסי

חן חאליסי

מאמנת איגרוף תאילנדי לנשים בלבד! זוכת מדליית כסף באליפות אירופה ומדליית ארד באליפות העולם באיגרוף תאילנדי

שתף את הכתבה ועזור בקידום הענף בארץ!

2 תגובות

  1. Keto Infinite Accel הגב

    Right here is the perfect website for anyone who hopes to understand this topic.
    You know a whole lot its almost tough to argue with you (not
    that I personally will need to?HaHa). You certainly put a brand new
    spin on a topic that's been written about for many years.
    Great stuff, just excellent! https://afriwrite.com/groups/best-way-to-lose-weight-on-a-diet/

  2. Top Shelf Bread הגב

    Thank you for sharing superb informations. Your site is very cool.

    I am impressed by the details that you have on this
    blog. It reveals how nicely you understand
    this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.
    You, my friend, ROCK! I found simply the info I already
    searched all over the place and just couldn't come across.
    What a perfect web-site.

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן