fbpx

דיאטת סומו

צ'אנקו נאבה – אוכל של מתאבקי סומו

מתאבקי סומו אוכלים 8 אלף קלוריות ביום בכדי להגיע לממדים שלהם, המזון העיקרי הוא תבשיל של דג אינטיאס טופו וירקות שורש, נשמע מעט אבל הערך הקלורי עצום יחד עם חלבונים ופחמימות רבים, חוצמזה הכמות שהם אוכלים….


במידה ואתם רוצים לעלות במשקל הדיאטה הזו בדיוק בשבילכם! כך תכינו את הצ'אנקו נאבה:
שמים 6 סטייקים יפים של אינטיאס עם העור, שתי כוסות דלעת קלופה וחתוכה לקוביות, אחד וחצי ראש כרוב חתוך גס, אחת וחצי כוסות תרד, חתוך גס, 1 כוס לפת או קולורבי חתוכים גס, 1 כרישה פרוסה למקטעים של 3 ס"מ, 2 גזרים פרוסים גס, אחד וחצי כוסות נבטים, 1 כוס פטריות חתוכות גס, 400 גרם טופו מסוג כותון חתוך לקוביות, דף באורך 15 ס"מ של אצת קונבו לטעם בלבד לא לאכול, 6 כוסות ציר דאשי – מאבקת דאשי מומסת במים, 2 כפות רוטב סויה יפני, 4 כפות סאקה – יין אורז יפני, 3 כפות מירין (יין אורז מתקתק) בסיר בלהבה גבוהה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד חמש דקות, טועמים ומתקנים תיבול, מעבירים לחימום על השולחן על גבי להבת הגז הנייד מבשלים עוד כמה דקות ומתחילים למזוג לקעריות הגשה קטנות יחד עם אורז דביק בצד.

איליה סקברונסקי

איליה סקברונסקי

סגן אלוף עולם ואלוף אירופה לשעבר באיגרוף תאילנדי, מייסד אתר M.A.M ובעלים של רשת מכוני SK GYM

שתף את הכתבה ועזור בקידום הענף בארץ!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print
הרשמה לניוזלטר של המגזין
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן